Βίωσε το βάθος της Ύπαρξης, το οποίο είναι Ειρήνη και Χαρά,
ενόσω ζεις στην καθημερινότητα.
Δε χρειάζεται να γίνει ασκητής ή μοναχός.
Δε χρειάζεται να ενταχθείς σε οργανώσεις ή ομάδες.
Δε χρειάζεται να ενστερνιστείς εξωτερικές πεποιθήσεις και δόγματα.
Δε χρειάζεται να σου πουν τι να σκεφτείς και πως να ζήσεις. 

 

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

Ο Δρόμος

 

Δήλωση

Με το Έργο, που περιγράφεται σε αυτήν την ιστοσελίδα, έχω σκοπό να μεταδώσω καθαρή πνευματικότητα, χωρίς θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις, αφού οι διαδικασίες που περιγράφονται εδώ, είναι οικουμενικές και μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συμμετέχουν σε αυτές. Το ζήτημα με την εργασία αυτή, είναι να ξεφορτωθεί κανείς πράγματα και όχι να φορτώσει πιο πολλά στην πλάτη του.

Η ιστοσελίδα αυτή, περιλαμβάνει πνευματική εικονογράφηση και ορολογία. Οι δύο λόγοι πίσω από αυτό είναι το προσωπικό γούστο και ότι, πιθανώς, με αυτόν τον τρόπο, οι όποιες ιδέες να κοινωνούνται πιο εύκολα.

Παρακαλώ, να έχετε υπόψιν, ότι αν και έχω προσωπικές προτιμήσεις, οι οποίες είναι ευρείες, σέβομαι κάθε Αληθή πνευματική παράδοση και θρησκεία, μιας και πιστεύω πως υπάρχει μία μόνο Πνευματική Παράδοση και μία Θρησκεία, η οποία είναι η Πηγή όλων των άλλων.

Εάν το πνευματικό ή το θρησκευτικό σας συναίσθημα θίγεται από αυτή την ιδέα, τότε ίσως αυτή τη στιγμή, αυτός να μην είναι ένας χώρος κατάλληλος για εσάς. 

Εάν είστε κάποιος πνευματικός άνθρωπος, που προέρχεται από κάποιον παραδοσιακό χώρο και δε σας αρέσει ο τρόπος που συνδυάζω τα διάφορα πράγματα, προσπαθήστε να δείτε το κοινό σημείο πέρα απ’ όσα λέω και γράφω.

Εάν είστε ένας πνευματικός άνθρωπος, που δεν του αρέσει η παραδοσιακή ή η συγκεκριμένη εικονογράφηση και ορολογία, παρακαλώ αγνοήστε τες και κρατήστε αυτά με τα οποία νιώθετε άνετα.

Αν είστε άθεος ή υλιστής, αυτό είναι 100% εντάξει και μάλιστα πιστεύω πως θα βοηθηθείτε πολύ με το έργο που προσφέρεται εδώ.

 

Ομολογίες

Ως μυστικιστής, πρέπει να ομολογήσω πως είναι δυσκολότερο να έχω μια σχέση με κάτι αφηρημένο. Έτσι πολλές φορές χρησιμοποιώ μορφές.

Ως δάσκαλος, πρέπει να ομολογήσω πως είναι ευκολότερο να χρησιμοποιώ συγκεκριμένη ορολογία, ώστε να εκφράσω ακριβείς ιδέες. Έτσι, πολλές φορές, χρησιμοποιώ ορολογία.

Ως Εραστής της Αλήθειας, πρέπει να ομολογήσω πως αυτό που υπάρχει είναι απλά η Αλήθεια και πως Είμαι Αυτή. Το ίδιο είσαι και Εσύ. 

 

Το Μονοπάτι

Υπάρχει το Μονοπάτι και τα μονοπάτια προς το Μονοπάτι.

Κάποιος, ξεκινά το Μονοπάτι με μια Πνευματική Μύηση.

Η Πνευματική Μύηση είναι μια συγκεκριμένη συνειδητοποίηση της Αληθινής μας Φύσης. Είναι ένα ξεκίνημα και μπορεί να έρθει με δύο τρόπους.

Στο Δρόμο του Πατέρα, αναγνωρίζεται η Αληθινή Φύση, ως τα πάντα πληρούσα, πρωταρχική, ανεκδήλωτη Συνειδητότητα / Επίγνωση.

Στο Δρόμο της Μητέρας, αναγνωρίζεται η Αληθινή Φύση, ως τα πάντα πληρούσα, υπερπροσωπική, θεϊκή Αγάπη / Ενεργειακή Ροή.

Μολονότι υπάρχουν δύο δρόμοι, το Μονοπάτι είναι ένα, όπως ένα δρόμος μίας κατεύθυνσης έχει δύο λωρίδες. Τελικά, η γραμμή που διαχωρίζει τις δύο εξαφανίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο δρόμο.

Στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο το Μονοπάτι χωρίς δρόμο, κατά το οποίο κανείς γίνεται αυτό που είναι ήδη. Αυτό είναι που αποκαλώ, ο Δρόμος της Καρδιάς. 

 

Τι εννοώ με τον όρο Μύηση

Μύηση είναι η συνειδητοποίηση πως κάτι είναι όπως είναι, με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Πνευματική μύηση είναι η συνειδητοποίηση του Ποιος και Τι είμαι. Η συνειδητοποίηση αυτή έχει  βαθιά αποτελέσματα και τοποθετεί κάποιον στο Μονοπάτι. Το Μονοπάτι έχει να κάνει με τη σταθεροποίηση, εκκαθάριση και εμβάθυνση της συνειδητοποίησης και η εναρμόνιση του τρόπου ζωής και διάδρασης σύμφωνα προς αυτή.

Κατανοώ πως πολλοί θεωρούν τις μυήσεις, διαδικασίες που μπορεί να περιλαμβάνουν λέξεις ή τελετουργικά δρώμενα. Αυτά είναι εξωτερικές και, ως επί το πλείστον, μη απαραίτητες τυπικότητες, μιας και η αληθινή Μύηση είναι αυτό που περιγράφεται πιο πάνω. 

 

Γιατί είναι διαφορετική αυτή η δουλειά

Υπάρχουν πολλές οργανώσεις, θρησκευτικές ή πνευματικές, οι οποίες δίνουν μυήσεις. Μόνον εάν οι μυήσεις τους, τοποθετούν κάποιον βιωματικά (όχι απλά φιλοσοφικά) σε κάποιον από τους δύο Δρόμους που αναφέρονται πιο πάνω, μπορούν να θεωρηθούν Πνευματικές Μυήσεις, όπως εννοώ τον όρο. Υπάρχουν μυήσεις που πιθανώς τοποθετούν κάποιον στο μονοπάτι προς το Μονοπάτι.

Θα πρέπει κανείς να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του, σχετικά με τις εκάστοτε εμπειρίες του και με το τι αναζητά. Ταυτόχρονα, κάθε Μυητής, θα πρέπει να είναι ειλικρινής προς κάθε μαθητή ή αναζητητή, σε σχέση με το τι αντιπροσωπεύει και τι μπορεί να προσφέρει. Επίσης, θα πρέπει να αποτελεί ζωντανό παράδειγμα αυτών που αντιπροσωπεύει.

 

Αυτό είναι για οποιονδήποτε:

-Επιζητά την πνευματικότητα, με την καθαρότερη του όρου έννοια.

-Επιζητά να αφυπνιστεί σχετικά με το ποιος είναι.

-Επιζητά να εξελιχθεί στο ποιος μπορεί να γίνει.

-Επιζητά βαθιά και ραγδαία αλλαγή.

-Επιζητά να παραμείνει ελεύθερος από δόγματα.

-Επιζητά να μείνει έξω από προβληματικές σχέσεις με οργανισμούς και πρόσωπα.

 

Τι αντιπροσωπεύω

Αντιπροσωπεύω την Ελευθερία και την Αγάπη για την Αλήθεια και προσφέρω πραγματική φροντίδα και συμπόνια σε όποιον θέλει το ίδιο.

Έχω απαντήσεις, αλλά το σημαντικότερο, μπορώ να σε βοηθήσω να τις βρεις ο ίδιος.

Βιώνω βαθιά Ειρήνη και χαρά, αλλά το σημαντικότερο, ξέρω πως να σε κάνω να φτάσεις εκεί ο ίδιος.

Αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου.

Ο Δρόμος
της Μητέρας

Ο Δρόμος
της Καρδιάς

Ο Δρόμος
του Πατέρα

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Shakti Immersion:

10 μήνες στο Δρόμο της Μητέρας

 

Αγαπητοί Φίλοι,

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνω το φετινό (διαδικτυακό) Shakti Immersion, διάρκειας 10 μηνών, από το Μάρτιο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022. Δεδομένου ότι αυτή είναι μια προσφορά για έναν περιορισμένο αριθμό ατόμων και το περσινό γκρουπ, γέμισε μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του, αναμένω από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν, το συντομότερο δυνατό.

 

Ο Στόχος:

Η πρόθεση είναι να μοιραστώ Παρουσία, γνώση και χρόνο, ως φίλος, με άτομα που ειλικρινά θέλουν να περπατήσουν το Πνευματικό Μονοπάτι, το οποίο οδηγεί στον Πνευματικό Φωτισμό, με την έννοια που οι Μεγάλες Παραδόσεις τον περιγράφουν.

 

Σε ποιον απευθύνεται:

Σε οποιονδήποτε, θέλει να βιώσει αδιάκοπη, αναίτια Ειρήνη και Χαρά, κατανοώντας, πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να βρεθεί στον κόσμο, στο υλικό πεδίο (π.χ. αγαθά), ούτε στο λεπτοφυές πεδίο (π.χ. σχέσεις, χόμπι, ψυχολογία, τέχνη), ούτε στην ψευδο-πνευματικότητα (π.χ. διανοητικές θεωρήσεις, πρακτικές με ανυποστήρικτο μεταφυσικό υπόβαθρο).

 

Ο Δρόμος:

Ο Δρόμος προς αυτό,  είναι το ολοκληρωτικό ξεδίπλωμα και η απελευθέρωση της Kundalini Shakti, δηλαδή του Αγίου Πνεύματος, της Εξελιξιακής Δύναμης, που ενυπάρχει, ως πνευματική δυναμική, περιμένοντας να πραγματωθεί εντός του σώματος-νου κάθε ανθρωπίνου όντος. Ταυτόχρονα, Αυτή (η Kundalini Shakti), είναι Η Θεά, που Ίσταται πέρα από κάθε δυαδική διαφοροποίηση, καθοδηγώντας το μονοπάτι του καθενός.

 

Τα μέσα:

Το πλήρες ξεδίπλωμα πραγματώνεται μέσα από Πνευματικές Μεταδόσεις και Πνευματικές Οδηγίες, με τη μορφή διαλόγου.

Δεν θα διδαχθούν τεχνικές, πέρα από έναν πολύ απλό και πολύ προχωρημένο τρόπο διαλογισμού.

Δεν προσφέρω τεχνικές. Αυτό που προσφέρω είναι μια Σχέση, τον πιο δυνατό καταλύτη, προς το Φωτισμό.

Διατηρώντας και κρατώντας αυτή τη φιλία για 10 μήνες, θα μπορέσει κανείς να κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο.

 

Το πλαίσιο:

Αν και αυτό λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο μιας διαδικτυακή ομάδας, δεν αποτελεί ομαδική εργασία. Ο καθένας έχει την ατομική του διαδρομή και η βοήθεια σε αυτή γίνεται ένας προς έναν, κατά τις ομαδικές συναντήσεις. Δεν θα υπάρχουν προκατασκευασμένες ομαδικές διδασκαλίες (π.χ. μια συγκεκριμένη ύλη). Δεν θα υπάρχουν δυναμικές ομάδας. Μόνο εγώ και εσύ, ή, ακόμα καλύτερα, εσύ και ο εαυτός σου.

Αυτό που απαιτείται, απ’ όλους μας, είναι να είμαστε πλήρως ανοιχτοί και διαθέσιμοι, κατά τις συναντήσεις. Δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις και δεν θα υπάρχουν άλλες περαιτέρω αλληλεπιδράσεις.

Η Αληθινή και ειλικρινής αφοσίωση στην πνευματική διαδικασία του καθενός θα τον γονιμοποιήσει με τις σωστές ερωτήσεις και θα τον ελευθερώσει με τις σωστές απαντήσεις.

 

Η Δράση:

Η διαδικασία αυτή, αναφέρεται, στις περισσότερες πνευματικές παραδόσεις, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ενώ άλλοτε, η αναφορά σε αυτή παραλείπεται. Παρά ταύτα, αυτή η διαδικασία (με μερικές παραλλαγές), λαμβάνει χώρα κάθε φορά που κανείς βρίσκεται πραγματικά στο Πνευματικό Μονοπάτι. Αυτή είναι η διαδικασία, όπου ο Θεός αρχίζει να διαλύει την διαχωρισμένη αίσθηση του εαυτού κάποιου, εωσότου να παραμείνει μόνον Εκείνος.

 

Οι παρενέργειες:

Ενόσω κοινωνεί κανείς με το Αιώνιο, αυτό που λαμβάνει χώρα, εντός του χρόνου, καθώς η Kundalini ξεδιπλώνεται πλήρως, είναι η έγχυση του Πνεύματος και της Παρουσίας του Θεού εντός του σώματος-νου. Αυτό ξεκινά μια αλχημική διαδικασία, με την οποία το μυαλό, τα συναισθήματα και ακόμα και το υλικό σώμα, αρχίζουν να εξευγενίζονται, κατά τρόπο ώστε η Παρουσία του Θεού να λάμπει ολοένα και περισσότερο δια μέσου αυτών και ως αυτά.

Αυτή η αλχημική διαδικασία, συνοδεύεται από νοητικές, συναισθηματικές και υλικές αναταραχές, καθάρσεις και απαρτιώσεις. Η γκάμα των φαινομένων και των εμπειριών, που μπορεί να έχει κανείς, είναι πολύ ευρεία και διαφέρει ανάλογα με την προδιάθεση και τις συνθήκες με τις οποίες έχει κανείς μεγαλώσει.

Πέραν των ανωτέρω φαινομένων, που μπορούν να είναι από ήπια έως ακραία, υπάρχουν κάποιες παρενέργειες της πνευματικής διαδικασίας, οι οποίες είναι ευχάριστες για τη ζωή κάποιου.

Το μυαλό αποσυμφορίζεται και γίνεται πιο σταθερό και διαυγές. Ξεκινά κανείς να έχει αυθόρμητα εμπειρίες καταστάσεων διαλογισμού.

Το συναισθηματικό εύρος, μέσα στο οποίο κάποιος ενεργεί, αυξάνεται και το συναισθηματικό βάθος το οποίο κανείς προσεγγίζει γίνεται μεγαλύτερο. Με άλλα λόγια, κανείς «εκπαιδεύεται», ώστε να είναι πιο άνετος με μια πιο μεγάλη γκάμα «επιθυμητών» και «ανεπιθύμητων» συναισθημάτων και στο βίωμα αυτών, σε πιο μεγάλο βάθος. Επίσης, οι φυσιολογικές λειτουργείες του σώματος αλλάζουν. Πολλές φορές, μάλιστα, αυτό θεραπεύεται.

 

Μια σημείωση για τα τραύματα:

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να θεραπεύσουν ψυχοσυναισθηματικά και ψυχοσωματικά τραύματα. Η διαδικασία της Kundalini, απογειώνει αυτό το θέμα σε ένα άλλο επίπεδο. Καμία τεχνική δεν μπορεί να φτάσει σε τέτοιου είδους βάθος, στην θεραπεία τραύματος. Ωστόσο, μερικές φορές, η διαδικασία έχει μια ένταση που μπορεί να είναι δυσάρεστη. Αν κάνεις συμμετάσχει σε αυτό το ταξίδι, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα πάντα. Το βέβαιο είναι, πως αυτό που μένει, μετά την απελευθέρωση και την απαρτίωση αυτών των εμπειριών, είναι σκέτο χρυσάφι, σε νοητικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο.

 

Συναισθηματική σταθερότητα:

Πριν κανείς ξεκινήσει, θα πρέπει να είναι συναισθηματικά σταθερός, έτσι ώστε να μην βλάψει τον εαυτό του, ή άλλους, σωματικά ή συναισθηματικά. Ακόμα και σταθεροί άνθρωποι, μπορούν να γίνουν ασταθείς με την Kundalini και αυτό είναι μέρος της διαδικασίας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει ο καθένας να έχει στο νου του καθ’ όλη τη διάρκεια του Shakti Immersion, ώστε να προλάβει καταστάσεις.

 

Οικονομική σταθερότητα:

Πριν το ξεκίνημα στο Πνευματικό μονοπάτι, θα πρέπει κανείς να είναι οικονομικά σταθερός. Μέρος του λόγου που κάποιες παραδόσεις είχαν περιορισμούς (φύλο, ηλικία κτλ.), για αυτούς που ήθελαν να λάβουν τις εσώτατες διδασκαλίες τους, ήταν για να βεβαιωθούν πως μπορούν να διαχειριστούν τις «αναταράξεις» στο δρόμο, χωρίς να διαλυθούν.

 

Μια σημείωση για τον έλεγχο:

Ένα άλλο μέρος του λόγου για τον οποίο οι παραδόσεις, έθεταν περιορισμούς, είναι το κοινωνικό και πολιτισμικό πλαίσιο, εκείνων των εποχών. Στη σημερινή κοινωνία, κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο και πιστεύω πως κάθε άτομο, κάθε ηλικίας, φυλής, φύλου, και πίστης, μπορεί να βρίσκεται στο μονοπάτι, εφόσον πληρούνται κάποια χαρακτηριστικά.

Κάτι που πρέπει να έχουμε κατά νου, είναι πως, τελικά, όλα τα παραπάνω (συναισθηματική / οικονομική σταθερότητα κτλ.), δεν βρίσκονται στον έλεγχο μας. Ο Θεός επιλέγει το μονοπάτι για τον καθένα και τελικά δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε διαφορετικά. Ωστόσο, εφόσον κάποιος δεν έχει φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα εμπειρικά, αυτή είναι μια ιδέα που δεν θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και, επομένως, θα πρέπει να παρθεί κάθε μέτρο και επιμέλεια, έτσι ώστε κανείς να είναι σωστά προσανατολισμένος σε σχέση με αυτή του την ενέργεια.

 

Συμβατότητα:

Αν και θα χρησιμοποιώ ορολογία που προέρχεται από πνευματικές παραδόσεις και θρησκείες, αυτό συμβαίνει μόνο για να αποδώσω συγκεκριμένες έννοιες με τρόπο ακριβή και εύκολο.

Η διαδικασία που περιγράφω είναι η διαδικασία πίσω και πέρα από οποιαδήποτε πνευματική παράδοση και θρησκεία.

Εφόσον κάποιος ακολουθεί μια συγκεκριμένη θρησκεία / παράδοση, ας παραμείνει σε αυτή. Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση.

Εφόσον κάποιος ακολουθεί μια συγκεκριμένη διδασκαλία, ας δει το πως αυτά που θα διαδραματιστούν εδώ είναι συναφή και ας τα ενσωματώσει το μονοπάτι του.

Εφόσον κάποιος ακολουθεί κάποιον συγκεκριμένο δάσκαλο, αν εκείνος είναι πραγματικός δάσκαλος, θα χαρεί εάν ο μαθητής του Φωτιστεί.

 

Άμεσα και προοδευτικά μονοπάτια:

Στις (πραγματικές) πνευματικές σχολές, υπάρχουν δυο μονοπάτια, το άμεσο και το προοδευτικό. Οι συναντήσεις αυτές, γίνονται από τη σκοπιά του άμεσου δρόμου, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζονται οι αλλαγές, οι οποίες πρέπει να επέλθουν στο σώμα και το μυαλό του καθενός (προοδευτικό μονοπάτι), έτσι ώστε να λάβει χώρα η Συνειδητοποίηση πως «Αυτό» είναι πάντοτε ήδη υπαρκτό. Το Μονοπάτι είναι το ίδιο για όλους, ωστόσο, το τι συναντά κανείς, ενώ βρίσκεται σε αυτό, είναι ατομικό.

 

Που να ξεκινήσω:

Είσαι έτοιμος / έτοιμη;

 

Φως, Ζωή, Αγάπη

Τάσος

Εγγραφή στο εργαστήριο!

3 + 14 =

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Spiritual Intensive

Spiritual Intensive

 Spiritual IntensiveOpen up and be Who you are, always, already!Led by: Tasos Nakis  InvitationFor three days, using the spiritual technology pioneered by Zivorad Slavinski, we will explore our inner landscape, share deep, meaningful, lifechanging experiences and most...

Spirit Infusion

Spirit Infusion

Spirit Infusion This workshop, by Tasos Nakis, is an integral synthesis, informed by Zivorad Slavinski’s Transdimensional Breathing, Stanislav Groff’s Holotropic Breathwork, Shamanic Journeying and Soul Retrieval, Western Theurgy, Inner Alchemy and Tantra. We will...

Ο Δρόμος τη Μητέρας – Ένα εννιάμηνο ταξίδι

Ο Δρόμος τη Μητέρας – Ένα εννιάμηνο ταξίδι

Αγαπητοί, Πάει μια βδομάδα, από την ολοκλήρωση του πενθήμερου Shaktipat Intensive. Υπήρξαν παλιοί, αλλά και νέοι συμμετέχοντες, που μόλις αφύπνισαν την Kundalini τους και βρίσκονται πλέον στο Μονοπάτι της Μητέρας, ένα μονοπάτι γεμάτο χάρη και πνευματικές εμπειρίες....

Shaktipat Initiation 21-25 Μαρτίου

Shaktipat Initiation 21-25 Μαρτίου

Shaktipat Initiation: Ο Δρόμος της Χάριτος   Ξεκίνα το Πνευματικό σου ταξίδι και εκτόξευσε την εξέλιξη σου, με μια από τις πιο πολυπόθητες μυήσεις.   Πνευματικά οφέλη: Αφύπνιση της Kundalini. Μύηση στο Δρόμο της Χάριτος, που οδηγεί στη Φώτιση. Βίωσε τη...

Shaktipat Initiation (Οκτώβριος 2020)

Shaktipat Initiation (Οκτώβριος 2020)

Shaktipat Initiation: Ο Δρόμος της Χάριτος   Ξεκίνα το Πνευματικό σου ταξίδι και εκτόξευσε την εξέλιξη σου, με μια από τις πιο πολυπόθητες μυήσεις.   Πνευματικά οφέλη: Αφύπνιση της Kundalini. Μύηση στο Δρόμο της Χάριτος, που οδηγεί στη Φώτιση. Βίωσε τη...

Shaktipat Initiation (Ιούνιος 2020)

Shaktipat Initiation (Ιούνιος 2020)

Shaktipat Initiation: Ο Δρόμος της Χάριτος   Ξεκίνα το Πνευματικό σου ταξίδι και εκτόξευσε την εξέλιξη σου, με μια από τις πιο πολυπόθητες μυήσεις.   Πνευματικά οφέλη: Αφύπνιση της Kundalini. Μύηση στο Δρόμο της Χάριτος, που οδηγεί στη Φώτιση. Βίωσε τη...

Εμπειρίες

Τάσος Νάκης

Ο Τάσος εργάζεται καθημερινά, προσφέροντας στους ανθρώπους, βοηθώντας τους να επιλύσουν τα διάφορα προβλήματα τους, πνευματικής, συναισθηματικής ή υλικής φύσης.

Για να το κάνει αυτό, το οποίο αγαπά αληθινά, άφησε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως ποινικολόγος.

Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο, είναι να βοηθά τους ανθρώπους  να Συνειδητοποιήσουν την Αληθή Φύση τους, ενόσω ζουν πλήρως ενταγμένοι στην καθημερινότητα.

Μετά τη Συνειδητοποίηση της Αληθούς Φύσης του, κατανόησε πως αυτή είναι η πολυτιμότερη και ευγενέστερη επιδίωξη που μπορεί να έχει κανείς.

Πιστεύει πως η ριζική αιτία κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζουμε, ως άτομα και κατά συνέπεια ως συλλογικότητα,  είναι η ψευδαισθητική αίσθηση διαχωρισμού, που μας δίνει την εμπειρία ότι είμαστε ξεχωριστές οντότητες, αποκομμένοι και αποξενωμένοι από τον εαυτό μας, τον κόσμο και τους άλλους.

Πιστεύει, επίσης, πως η αποκατάσταση αυτής της παρεξήγησης, είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουν οι άνθρωποι με αληθινή Σοφία, τέλεια Ευτυχία και ακλόνητη Ειρήνη, κάτι που αποτελεί τόσο το ζενίθ της ανθρώπινης εμπειρίας, όσο και το κληρονομικό μας δικαίωμα. Αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο της Γνώσης, της Συνειδητοποίησης του Ποιος και Τι κανείς είναι.

Αν και έχει υπάρξει ενεργό μέλος και είναι κάτοχος κληρονομικής διαδοχής διαφόρων Πνευματικών και Μυητικών παραδόσεων της Ανατολής και της Δύσης, προτιμά να ενεργεί με γνώμονα την απλότητα και τον αυθορμητισμό, λειτουργώντας ως ζώσα Παράδοση, αντί να περιορίζεται σε οποιοδήποτε είδους δόγμα ή πλαίσιο.

Ζει μια οικογενειακή ζωή, άλλες φορές συνηθισμένη και άλλες ασυνήθιστη, μιας και δε βλέπει άλλο τρόπο από το να ζει και να γιορτάζει με ό,τι συμβαίνει

Εργασία με τον Τάσο

 

 

Η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο μετά από σύσταση ή πρόσκληση.

Για να αιτηθείτε μια πρόσκληση, συμπληρώστε τη φόρμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Δεν θα έρχονται συχνά

Pin It on Pinterest