Βίωσε το βάθος της Ύπαρξης, το οποίο είναι Ειρήνη και Χαρά,
ενόσω ζεις στην καθημερινότητα.
Δε χρειάζεται να γίνει ασκητής ή μοναχός.
Δε χρειάζεται να ενταχθείς σε οργανώσεις ή ομάδες.
Δε χρειάζεται να ενστερνιστείς εξωτερικές πεποιθήσεις και δόγματα.
Δε χρειάζεται να σου πουν τι να σκεφτείς και πως να ζήσεις. 

 

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

Ο Δρόμος

 

Δήλωση

Με το Έργο, που περιγράφεται σε αυτήν την ιστοσελίδα, έχω σκοπό να μεταδώσω καθαρή πνευματικότητα, χωρίς θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις, αφού οι διαδικασίες που περιγράφονται εδώ, είναι οικουμενικές και μπορούν όλοι οι άνθρωποι να συμμετέχουν σε αυτές. Το ζήτημα με την εργασία αυτή, είναι να ξεφορτωθεί κανείς πράγματα και όχι να φορτώσει πιο πολλά στην πλάτη του.

Η ιστοσελίδα αυτή, περιλαμβάνει πνευματική εικονογράφηση και ορολογία. Οι δύο λόγοι πίσω από αυτό είναι το προσωπικό γούστο και ότι, πιθανώς, με αυτόν τον τρόπο, οι όποιες ιδέες να κοινωνούνται πιο εύκολα.

Παρακαλώ, να έχετε υπόψιν, ότι αν και έχω προσωπικές προτιμήσεις, οι οποίες είναι ευρείες, σέβομαι κάθε Αληθή πνευματική παράδοση και θρησκεία, μιας και πιστεύω πως υπάρχει μία μόνο Πνευματική Παράδοση και μία Θρησκεία, η οποία είναι η Πηγή όλων των άλλων.

Εάν το πνευματικό ή το θρησκευτικό σας συναίσθημα θίγεται από αυτή την ιδέα, τότε ίσως αυτή τη στιγμή, αυτός να μην είναι ένας χώρος κατάλληλος για εσάς. 

Εάν είστε κάποιος πνευματικός άνθρωπος, που προέρχεται από κάποιον παραδοσιακό χώρο και δε σας αρέσει ο τρόπος που συνδυάζω τα διάφορα πράγματα, προσπαθήστε να δείτε το κοινό σημείο πέρα απ’ όσα λέω και γράφω.

Εάν είστε ένας πνευματικός άνθρωπος, που δεν του αρέσει η παραδοσιακή ή η συγκεκριμένη εικονογράφηση και ορολογία, παρακαλώ αγνοήστε τες και κρατήστε αυτά με τα οποία νιώθετε άνετα.

Αν είστε άθεος ή υλιστής, αυτό είναι 100% εντάξει και μάλιστα πιστεύω πως θα βοηθηθείτε πολύ με το έργο που προσφέρεται εδώ.

 

Ομολογίες

Ως μυστικιστής, πρέπει να ομολογήσω πως είναι δυσκολότερο να έχω μια σχέση με κάτι αφηρημένο. Έτσι πολλές φορές χρησιμοποιώ μορφές.

Ως δάσκαλος, πρέπει να ομολογήσω πως είναι ευκολότερο να χρησιμοποιώ συγκεκριμένη ορολογία, ώστε να εκφράσω ακριβείς ιδέες. Έτσι, πολλές φορές, χρησιμοποιώ ορολογία.

Ως Εραστής της Αλήθειας, πρέπει να ομολογήσω πως αυτό που υπάρχει είναι απλά η Αλήθεια και πως Είμαι Αυτή. Το ίδιο είσαι και Εσύ. 

 

Το Μονοπάτι

Υπάρχει το Μονοπάτι και τα μονοπάτια προς το Μονοπάτι.

Κάποιος, ξεκινά το Μονοπάτι με μια Πνευματική Μύηση.

Η Πνευματική Μύηση είναι μια συγκεκριμένη συνειδητοποίηση της Αληθινής μας Φύσης. Είναι ένα ξεκίνημα και μπορεί να έρθει με δύο τρόπους.

Στο Δρόμο του Πατέρα, αναγνωρίζεται η Αληθινή Φύση, ως τα πάντα πληρούσα, πρωταρχική, ανεκδήλωτη Συνειδητότητα / Επίγνωση.

Στο Δρόμο της Μητέρας, αναγνωρίζεται η Αληθινή Φύση, ως τα πάντα πληρούσα, υπερπροσωπική, θεϊκή Αγάπη / Ενεργειακή Ροή.

Μολονότι υπάρχουν δύο δρόμοι, το Μονοπάτι είναι ένα, όπως ένα δρόμος μίας κατεύθυνσης έχει δύο λωρίδες. Τελικά, η γραμμή που διαχωρίζει τις δύο εξαφανίζεται. Το ίδιο συμβαίνει και στο δρόμο.

Στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο το Μονοπάτι χωρίς δρόμο, κατά το οποίο κανείς γίνεται αυτό που είναι ήδη. Αυτό είναι που αποκαλώ, ο Δρόμος της Καρδιάς. 

 

Τι εννοώ με τον όρο Μύηση

Μύηση είναι η συνειδητοποίηση πως κάτι είναι όπως είναι, με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Πνευματική μύηση είναι η συνειδητοποίηση του Ποιος και Τι είμαι. Η συνειδητοποίηση αυτή έχει  βαθιά αποτελέσματα και τοποθετεί κάποιον στο Μονοπάτι. Το Μονοπάτι έχει να κάνει με τη σταθεροποίηση, εκκαθάριση και εμβάθυνση της συνειδητοποίησης και η εναρμόνιση του τρόπου ζωής και διάδρασης σύμφωνα προς αυτή.

Κατανοώ πως πολλοί θεωρούν τις μυήσεις, διαδικασίες που μπορεί να περιλαμβάνουν λέξεις ή τελετουργικά δρώμενα. Αυτά είναι εξωτερικές και, ως επί το πλείστον, μη απαραίτητες τυπικότητες, μιας και η αληθινή Μύηση είναι αυτό που περιγράφεται πιο πάνω. 

 

Γιατί είναι διαφορετική αυτή η δουλειά

Υπάρχουν πολλές οργανώσεις, θρησκευτικές ή πνευματικές, οι οποίες δίνουν μυήσεις. Μόνον εάν οι μυήσεις τους, τοποθετούν κάποιον βιωματικά (όχι απλά φιλοσοφικά) σε κάποιον από τους δύο Δρόμους που αναφέρονται πιο πάνω, μπορούν να θεωρηθούν Πνευματικές Μυήσεις, όπως εννοώ τον όρο. Υπάρχουν μυήσεις που πιθανώς τοποθετούν κάποιον στο μονοπάτι προς το Μονοπάτι.

Θα πρέπει κανείς να είναι ειλικρινής προς τον εαυτό του, σχετικά με τις εκάστοτε εμπειρίες του και με το τι αναζητά. Ταυτόχρονα, κάθε Μυητής, θα πρέπει να είναι ειλικρινής προς κάθε μαθητή ή αναζητητή, σε σχέση με το τι αντιπροσωπεύει και τι μπορεί να προσφέρει. Επίσης, θα πρέπει να αποτελεί ζωντανό παράδειγμα αυτών που αντιπροσωπεύει.

 

Αυτό είναι για οποιονδήποτε:

-Επιζητά την πνευματικότητα, με την καθαρότερη του όρου έννοια.

-Επιζητά να αφυπνιστεί σχετικά με το ποιος είναι.

-Επιζητά να εξελιχθεί στο ποιος μπορεί να γίνει.

-Επιζητά βαθιά και ραγδαία αλλαγή.

-Επιζητά να παραμείνει ελεύθερος από δόγματα.

-Επιζητά να μείνει έξω από προβληματικές σχέσεις με οργανισμούς και πρόσωπα.

 

Τι αντιπροσωπεύω

Αντιπροσωπεύω την Ελευθερία και την Αγάπη για την Αλήθεια και προσφέρω πραγματική φροντίδα και συμπόνια σε όποιον θέλει το ίδιο.

Έχω απαντήσεις, αλλά το σημαντικότερο, μπορώ να σε βοηθήσω να τις βρεις ο ίδιος.

Βιώνω βαθιά Ειρήνη και χαρά, αλλά το σημαντικότερο, ξέρω πως να σε κάνω να φτάσεις εκεί ο ίδιος.

Αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου.

Ο Δρόμος
της Μητέρας

Ο Δρόμος
της Καρδιάς

Ο Δρόμος
του Πατέρα

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Ο Δρόμος τη Μητέρας – Ένα εννιάμηνο ταξίδι

Ο Δρόμος τη Μητέρας – Ένα εννιάμηνο ταξίδι

Αγαπητοί, Πάει μια βδομάδα, από την ολοκλήρωση του πενθήμερου Shaktipat Intensive. Υπήρξαν παλιοί, αλλά και νέοι συμμετέχοντες, που μόλις αφύπνισαν την Kundalini τους και βρίσκονται πλέον στο Μονοπάτι της Μητέρας, ένα μονοπάτι γεμάτο χάρη και πνευματικές εμπειρίες....

Ο Δρόμος της Μητέρας:

Ένα εννιάμηνο ταξίδι

 

Αγαπητοί,

Πάει μια βδομάδα, από την ολοκλήρωση του πενθήμερου Shaktipat Intensive.

Υπήρξαν παλιοί, αλλά και νέοι συμμετέχοντες, που μόλις αφύπνισαν την Kundalini τους και βρίσκονται πλέον στο Μονοπάτι της Μητέρας, ένα μονοπάτι γεμάτο χάρη και πνευματικές εμπειρίες.

Όλοι τους είχαν ενεργειακές εμπειρίες, εκ των οποίων κάποιες ήταν πολύ δυνατές και σωματοποιημένες. Ακόμα και αναζητητές με πολυετή ενασχόληση, είχαν τέτοιου είδους εμπειρίες για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Υπήρξε μεγάλη θεραπεία και μας άγγιξε όλους η μη-δυική, ανιδιοτελής, Αγάπη της Μητέρας καθώς και η ενστάλαξη της Σοφία Της.
Οι περισσότεροι είχαμε βαθιές μυστικιστικές εμπειρίες, ορισμένοι για πρώτη φορά.

Κάποιοι είχαν Πνευματικές συνειδητοποιήσεις, υψίστου βαθμού.

Μερικοί ανέφεραν πως, κατά τη διάρκεια του πενθήμερου Intensive, είχαν μεγαλύτερη πνευματική πρόοδο απ’ όση είχαν στην υπόλοιπη ζωή τους, μέχρι στιγμής.

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η μύηση (ξεκίνημα) με Shaktipat, είναι μια τέτοια αρχή. Ο καθένας πήρε ό,τι χρειαζόταν για να ξεκινήσει και επίσης μυήθηκε στον γεμάτο Χάρη τρόπο του Φυσικού Διαλογισμού, που μπορεί να ασκηθεί ατομικά, από την πρώτη κιόλας μέρα.

Μιλώντας για το Μονοπάτι, το να έχει κανείς συνοδοιπόρους, οι οποίοι είναι πιο προχωρημένοι, κάνει την ατομική του διαδικασία, ευκολότερη και πιο γρήγορη. Αυτός είναι ο ρόλος του Δασκάλου, καθώς και μιας πνευματικής κοινότητας.

Ανταποκρινόμενος στο εσωτερικό κάλεσμα, αποφάσισα για πρώτη φορά, να προσφέρω τον εαυτό μου ως «πνευματικό φίλο» σε μια μικρή ομάδα. Για τους επόμενους 9 μήνες, λοιπόν, θα γίνονται διαδικτυακά, μηνιαία Shaktipat Intensive και συναντήσεις (Satsang). Συνέβησαν πολλά μέσα σε 5 μέρες. Αυτά που μπορούν να συμβούν στους επόμενους 9 μήνες δεν έχουν όριο.

Οι μεταδόσεις Shaktipat, θα βοηθήσουν με την πρόοδο στο ταξίδι της Kundalini, καθαρίζοντας karma, θεραπεύοντας και αναζωογονώντας. Με το Shaktipat, μέσα σε πολύ λίγο, καθαρίζονται πράγματα που διαφορετικά θα έπαιρναν καιρό. Αυτό είναι το ταντρικό μονοπάτι.

Στη διάρκεια των συναντήσεων (Satsang), θα γίνουν διάφορα ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να ζει κανείς σύμφωνα με την Αλήθεια. Αυτό είναι το μονοπάτι της Γνώσης και της Σοφίας. Μια στιγμή Αληθινής διαύγειας αξίζει όσο χρόνια διαλογισμού. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για τη Συνειδητοποίηση του Εαυτού, αλλά και για να ζήσει κανείς με τη Συνειδητοποίηση αυτή.

Είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ και να προσφέρω την Παρουσία μου, σε εκείνους που θέλουν να αφοσιωθούν στο Μονοπάτι. Νιώθω την υποχρέωση να θυμίσω πως αυτό που προσφέρω είναι ένα Αληθινό Μονοπάτι, το οποίο έχει άμεσες και βαθιές συνέπειες σε όλες τις πλευρές του εαυτού και της ζωής μας.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας είναι αυστηρά περιορισμένος στα 9 άτομα. Κάποιες θέσεις είναι ήδη κλεισμένες.

Ξεκινάμε στα τέλη του Απρίλη και ολοκληρώνουμε στα τέλη του Δεκέμβρη του 2021.

Φως, Ζωή, Αγάπη
Τάσος

 

-Η πρόθεση μου είναι το δρώμενο αυτό να είναι προσβάσιμο και οικονομικά προσιτό σε όλους όσους κατανοούν πως το Πνευματικό Μονοπάτι είναι ο μόνος δρόμος προς την Αληθινή Σοφία και την Τέλεια Ευτυχία και οι οποίοι διατίθενται να υπερκεράσουν τα όποια εμπόδια εμφανιστούν.

-Το χρηματικό αντίτιμο για τους 9 μήνες κυμαίνεται από €1.530 έως €3.150 και θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 23 Απριλίου 2021.

-Πιστεύω στην ελευθερία και πως καθένας θα πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που επιθυμεί. Ωστόσο, για να επωφεληθεί κάποιος της χαμηλότερης τιμής, κατά την περίοδο των 9 μηνών, θα πρέπει να συμφωνήσει, ότι δεν θα πληρώσει κάποιο πρόσωπο ή οργανισμό, για πνευματικές εργασίες, θεραπεία, εναλλακτικές θεραπείες, bodywork, ψυχοθεραπεία, ενεργειακές μεθόδους, ομοιοπαθητική, βελονισμό κτλ. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος να δείξει την εκτίμηση του και την αφοσίωση τους σε αυτή την εργασία. Φυσικά δεν πρόκειται να αστυνομεύσω κάτι τέτοιο, όμως αυτό θα πρέπει να αποτελέσει μια ηθική δέσμευση.

-Πιστεύω πως αυτό που προσφέρω είναι μοναδικό και ανεκτίμητο. Ταυτόχρονα, δεν θα ήθελα κάποιος που η καρδιά του το επιθυμεί να βρεθεί εκτός, καθαρά για οικονομικούς λόγους. Εφόσον τα χρήματα είναι το μόνο πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου και θα το λύσουμε, με κάποιο τρόπο.

Εγγραφή στο εργαστήριο!

5 + 8 =

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Shaktipat Initiation 21-25 Μαρτίου

Shaktipat Initiation 21-25 Μαρτίου

Shaktipat Initiation: Ο Δρόμος της Χάριτος   Ξεκίνα το Πνευματικό σου ταξίδι και εκτόξευσε την εξέλιξη σου, με μια από τις πιο πολυπόθητες μυήσεις.   Πνευματικά οφέλη: Αφύπνιση της Kundalini. Μύηση στο Δρόμο της Χάριτος, που οδηγεί στη Φώτιση. Βίωσε τη...

Shaktipat Initiation (Οκτώβριος 2020)

Shaktipat Initiation (Οκτώβριος 2020)

Shaktipat Initiation: Ο Δρόμος της Χάριτος   Ξεκίνα το Πνευματικό σου ταξίδι και εκτόξευσε την εξέλιξη σου, με μια από τις πιο πολυπόθητες μυήσεις.   Πνευματικά οφέλη: Αφύπνιση της Kundalini. Μύηση στο Δρόμο της Χάριτος, που οδηγεί στη Φώτιση. Βίωσε τη...

Shaktipat Initiation (Ιούνιος 2020)

Shaktipat Initiation (Ιούνιος 2020)

Shaktipat Initiation: Ο Δρόμος της Χάριτος   Ξεκίνα το Πνευματικό σου ταξίδι και εκτόξευσε την εξέλιξη σου, με μια από τις πιο πολυπόθητες μυήσεις.   Πνευματικά οφέλη: Αφύπνιση της Kundalini. Μύηση στο Δρόμο της Χάριτος, που οδηγεί στη Φώτιση. Βίωσε τη...

Ιστορίες

Τάσος Νάκης

Ο Τάσος εργάζεται καθημερινά, προσφέροντας στους ανθρώπους, βοηθώντας τους να επιλύσουν τα διάφορα προβλήματα τους, πνευματικής, συναισθηματικής ή υλικής φύσης.

Για να το κάνει αυτό, το οποίο αγαπά αληθινά, άφησε μια επιτυχημένη καριέρα ως ποινικολόγος.

Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο, είναι να βοηθά τους ανθρώπους  να Συνειδητοποιήσουν την Αληθή Φύση τους, ενόσω ζουν πλήρως ενταγμένοι στην καθημερινότητα.

Μετά τη Συνειδητοποίηση της Αληθούς Φύσης του, κατανόησε πως αυτή είναι η πολυτιμότερη και ευγενέστερη επιδίωξη που μπορεί να έχει κανείς.

Πιστεύει πως η ριζική αιτία κάθε προβλήματος που αντιμετωπίζουμε, ως άτομα και κατά συνέπεια ως συλλογικότητα,  είναι η ψευδαισθητική αίσθηση διαχωρισμού, που μας δίνει την εμπειρία ότι είμαστε ξεχωριστές οντότητες, αποκομμένοι και αποξενωμένοι από τον εαυτό μας, τον κόσμο και τους άλλους.

Πιστεύει, επίσης, πως η αποκατάσταση αυτής της παρεξήγησης, είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουν οι άνθρωποι με αληθινή Σοφία, τέλεια Ευτυχία και ακλόνητη Ειρήνη, κάτι που αποτελεί τόσο το ζενίθ της ανθρώπινης εμπειρίας, όσο και το κληρονομικό μας δικαίωμα. Αυτό είναι το φυσικό επακόλουθο της Γνώσης, της Συνειδητοποίησης του Ποιος και Τι κανείς είναι.

Αν και έχει υπάρξει ενεργό μέλος και είναι κάτοχος κληρονομικής διαδοχής διαφόρων Πνευματικών και Μυητικών παραδόσεων της Ανατολής και της Δύσης, προτιμά να ενεργεί με γνώμονα την απλότητα και τον αυθορμητισμό, λειτουργώντας ως ζώσα Παράδοση, αντί να περιορίζεται σε οποιοδήποτε είδους δόγμα ή πλαίσιο.

Ζει μια οικογενειακή ζωή, άλλες φορές συνηθισμένη και άλλες ασυνήθιστη, μιας και δε βλέπει άλλο τρόπο από το να ζει και να γιορτάζει με ό,τι συμβαίνει

Επικοινωνια

E: tasosioagr@hotmail.com

T: 6947891626

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Pin It on Pinterest