Αγαπητοί,

Πάει μια βδομάδα, από την ολοκλήρωση του πενθήμερου Shaktipat Intensive.

Υπήρξαν παλιοί, αλλά και νέοι συμμετέχοντες, που μόλις αφύπνισαν την Kundalini τους και βρίσκονται πλέον στο Μονοπάτι της Μητέρας, ένα μονοπάτι γεμάτο χάρη και πνευματικές εμπειρίες.

Όλοι τους είχαν ενεργειακές εμπειρίες, εκ των οποίων κάποιες ήταν πολύ δυνατές και σωματοποιημένες. Ακόμα και αναζητητές με πολυετή ενασχόληση, είχαν τέτοιου είδους εμπειρίες για πρώτη φορά στη ζωή τους.

Υπήρξε μεγάλη θεραπεία και μας άγγιξε όλους η μη-δυική, ανιδιοτελής, Αγάπη της Μητέρας καθώς και η ενστάλαξη της Σοφία Της.
Οι περισσότεροι είχαμε βαθιές μυστικιστικές εμπειρίες, ορισμένοι για πρώτη φορά.

Κάποιοι είχαν Πνευματικές συνειδητοποιήσεις, υψίστου βαθμού.

Μερικοί ανέφεραν πως, κατά τη διάρκεια του πενθήμερου Intensive, είχαν μεγαλύτερη πνευματική πρόοδο απ’ όση είχαν στην υπόλοιπη ζωή τους, μέχρι στιγμής.

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η μύηση (ξεκίνημα) με Shaktipat, είναι μια τέτοια αρχή. Ο καθένας πήρε ό,τι χρειαζόταν για να ξεκινήσει και επίσης μυήθηκε στον γεμάτο Χάρη τρόπο του Φυσικού Διαλογισμού, που μπορεί να ασκηθεί ατομικά, από την πρώτη κιόλας μέρα.

Μιλώντας για το Μονοπάτι, το να έχει κανείς συνοδοιπόρους, οι οποίοι είναι πιο προχωρημένοι, κάνει την ατομική του διαδικασία, ευκολότερη και πιο γρήγορη. Αυτός είναι ο ρόλος του Δασκάλου, καθώς και μιας πνευματικής κοινότητας.

Ανταποκρινόμενος στο εσωτερικό κάλεσμα, αποφάσισα για πρώτη φορά, να προσφέρω τον εαυτό μου ως «πνευματικό φίλο» σε μια μικρή ομάδα. Για τους επόμενους 9 μήνες, λοιπόν, θα γίνονται διαδικτυακά, μηνιαία Shaktipat Intensive και συναντήσεις (Satsang). Συνέβησαν πολλά μέσα σε 5 μέρες. Αυτά που μπορούν να συμβούν στους επόμενους 9 μήνες δεν έχουν όριο.

Οι μεταδόσεις Shaktipat, θα βοηθήσουν με την πρόοδο στο ταξίδι της Kundalini, καθαρίζοντας karma, θεραπεύοντας και αναζωογονώντας. Με το Shaktipat, μέσα σε πολύ λίγο, καθαρίζονται πράγματα που διαφορετικά θα έπαιρναν καιρό. Αυτό είναι το ταντρικό μονοπάτι.

Στη διάρκεια των συναντήσεων (Satsang), θα γίνουν διάφορα ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα βοηθήσουν ώστε να ζει κανείς σύμφωνα με την Αλήθεια. Αυτό είναι το μονοπάτι της Γνώσης και της Σοφίας. Μια στιγμή Αληθινής διαύγειας αξίζει όσο χρόνια διαλογισμού. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για τη Συνειδητοποίηση του Εαυτού, αλλά και για να ζήσει κανείς με τη Συνειδητοποίηση αυτή.

Είμαι έτοιμος να αφοσιωθώ και να προσφέρω την Παρουσία μου, σε εκείνους που θέλουν να αφοσιωθούν στο Μονοπάτι. Νιώθω την υποχρέωση να θυμίσω πως αυτό που προσφέρω είναι ένα Αληθινό Μονοπάτι, το οποίο έχει άμεσες και βαθιές συνέπειες σε όλες τις πλευρές του εαυτού και της ζωής μας.

Ο αριθμός των μελών της ομάδας είναι αυστηρά περιορισμένος στα 9 άτομα. Κάποιες θέσεις είναι ήδη κλεισμένες.

Ξεκινάμε στα τέλη του Απρίλη και ολοκληρώνουμε στα τέλη του Δεκέμβρη του 2021.

Φως, Ζωή, Αγάπη
Τάσος

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!